Friday, April 20, 2012

Meeting dari Subuh hingga Maghrib!

Salam Jumaat.
Selalunya tak sabar nak tunggu jumaat, tp semalam (mlm tadi) rasa tak semangat nak pegi keje, sebab satu hari di hari jumaat yang septutnya ceria ini dipenuhi dgn sesi mesyuarat yang bermula pukul 8 pagi hingga 5 petang.

Entry ditulis dalam keadaan boring melayan meeting.

Pakar dan dokter2 bersungguh2

layan siling lagi besh...

Stillbirths, Macerated still births, Fresh Still Birth, Early Neonatal death, Under Five Death, semuanya kena discuss kenapa babies ini meninggal.

Kadang2 memang perlu postmortem, cari di mana silapnya hingga bayi meninggal, tapi kalau setiap meeting diakhiri dengan conclusion yang sama, rasanya macam tak perlu kot meeting ni.
Haha...nampak tak betapa bosannya mama di dalam meeting ini....


6 comments:

gadisBunga said...

saya nampak!

sebab tu dalam meeting saya selalu lukis muka orang. bosan lorrr!

Naz / Nadz COSK said...

Hihihi..tak suka gi meeting yer. nah kek carrot ni buat bekal lain kali kalau kena gi meeting..hehehe

Marya Yusof said...

As salam mama,

Betul! Apa guna meeting kalau tiada keputusan & conclusion! Sy pun boring... masa dulu lah...hehehe ;)

Mama2Q said...

hihi..GB, kalau lukis muka org, org tu semestinya tuan pengerusi yg ckp byk kat depan tu kan!

Mama2Q said...

owh naz!! how i wish i can 'ngap' your carrot cake tu dlm meeting...kalaulah umah kita dekat kan besh...hehe

Mama2Q said...

Marya..jadi mcm marya sekarang besh eh...duduk umah, masak, layan anak dan suami...berangan nak macam tu juga..tak payah attend meeting lagi