Monday, July 30, 2012

Penatnya seorang Qaid men-shoppingkan diri

As-salam
Kata nak raya kan...insyaAllah.....
Apa lagi..beria lah 2Q membeli belah...
Kakak lah yang paling happy...
Tahun ni dia dah pandai appreciate apa itu raya dan apa itu keseronokan membeli belah utk raya...
Baju raya, kasut raya, kuih raya dan duit raya.....
Lagi seronok bila kakak diberi peluang buat pilihan sendiri


Adik Qaid ngikut ajer...sampai penat2 badan tak larat celik mata pun tak cakap apa....ekeke







7 comments:

en_me said...

jusco tebrau city ke makk? ehhee

en_me said...

salam makk tuu, cuma nk bgtau me dh buat entri psl photobook yg mak tanye ituari yee:

http://unblogging.me/2012/07/30/groupon-photobook/

Mixed-family in da house.... said...

hihihi...lawak lah qaid ni, tak sedar tuh mama letak dia atas timbunan baju...ngnatuk sgt ler tuuu ya qaid.....

Marya Yusof said...

As salam doc,

Kesiannye... siapa yg posa ni...? hehee... Nnt da besar sure die tgk & gelak! :))

Mama2Q said...

en me...bukan jusco la...tpt murah jer...ihik...

Mama2Q said...

dini...dia minum susu atas tu, sampai last2 tertido...2,3x agkat letak dlm timbunan lain pun tak sedar...hihi...

Mama2Q said...

marya...hehe,kena simpan ni pic ni....