Thursday, July 19, 2012

Bersengkang mata

Demi ini:-

Wajah kesayangan hamba; Qaisara Nur Damia
  Dan ini:
 
Belahan jiwa raga; Qaid Mukhlis


Tak lupa yang ini:


Agak2 ok tak nak hantar pegi print...? 
Plannya nak hantar ke sini


6 comments:

Ucu Faridah said...

cantik sesangat....
lagi2 posing maut yg ala2 hindustan tu lentik jer jari, besarkan lagi pic tu....:)

Suhana Shuib said...

amboi mcm2 posing ada..sweet sangat pic ni..hantarla pegi printing n framekan..leh gantung kat dinding

Mama2Q said...

hehe ucu..malu la pulak tgk pic tu!

LYAfrina said...

nostalgia terindah..

salam ramadhan

gadisBunga™ said...

setuju! print lebih syok sebab boleh bukak dan tengok bila2 masa. lagi evergreen sebenonye...

Mama2Q said...

GB dan LYA...
sebenarnya takut sgt tetiba komputer rosak dan all the pic gone, sbb tu nak gi print...