Thursday, July 26, 2012

Alhamdulillah...kami dah baik...

As salam auntie semua...
Ini Qaisara dan Qaid....
Kami dah baik dari sakit....
Alhamdulillah....
Harap2 tonsillitis tidak menyerang kami lagi....
Kami kesian dgn mama dan papa kami
Tak cukup tido bila kami diserang demam
Kami (especially qaisara) suka merengek bila demam
Alah..sebenarnya sara sajer jer...nak manja2 dgn mama dan papa
Kalau mama boleh dukung adik qaid, kakak sara pun nak didukung juga...
Tak boleh dukung lama2, dukung dari kereta ke rumah babysitter pun jadi lah....
Tapi sebenarnya sara kesian juga kat mama tu...dah la kecik, kena dukung kakak yang besar ni pulak...
Huhu....maafkan sara ye mama.....
Nanti mama dah tua, kakak janji kakak pula akan jaga mama baik2....
Kalau mama dah tak larat jalan nanti, kakak pulak yg dukung mama.....InsyaAllah.....
Kakak sayang sangat dengan mama dan papa tau...
Muahhh....

6 comments:

Mixed-family in da house.... said...

ooowwhhh so sweet......

Marya Yusof said...

As salam doc,

Alhamdullillah...

Bestnye kalau my Iman boleh tulis blog mcm 2Q ni :)

Selamat berpuasa! :))

Mama2Q said...

SAlam Dinie...
life is short so make it sweet kan!

Mama2Q said...

As-salam Marya...
Selamat puasa di rantau org...

Hehe..jap lagi sure Iman leh buat juga...:)

eynda said...

So sweet... semoga anak2 kita menjadi anak2 soleh & solehah dunia akhirat...

en_me said...

sweetnyerr.. ehhee