Thursday, August 2, 2012

Sebeban Tuntutan Duniawi...

As-salam...
Ececeh...tajuk tak boleh belah....
Tapi betul what, ni semua claim duit...OT claim staff mama.......
Hurm....Hujung bulan...
Pen sebatang tak cukup rasanya nak sign ni semua...
Kalaulah setiap satu claim ni mama boleh amik upah RM10 utk satu claim., dah dapat beratus ringgit agaknya...hehe

Pastu tak pasal kena panggil dengan SPRM....kuikui.....



4 comments:

~najwa~ said...

Samela, sebungkus atas meja, x larat nak sign tadi...esok je la ( sebab jumaat less patient) ekkeke.

Tiap kali saya sign, saya ckp nak 10% seorng.....
Hhahaha.

Joking.

doc said...

sempat tak dapat sebelum raya tu??

Mama2Q said...

najwa, saya amik masa 2 hari nak sign, kamis dan jumaat sikit...bulan ni jd byk sbb yg bulan jan hingga mac kena sign balik, dulu depa claim guna gaji lama,claim semula guna gaji baru...


najwa check tak? ke main sign jer...tak sempat nak check saya ni...

Mama2Q said...

docizat....
tak sure lak sempat dapat ke tak...sbb saya tak penah claim, tak tahu tahap kecepatan dibayar...heheh