Friday, July 27, 2012

Mak janda mengaku dara..akhirnya pecah tembelang di depan doktor itu

Ada seorang wanita Indon, umur 38 tahun,
Berkahwin juga dengan lelaki Indon yang bujang trang tang tang juga......
Datang untuk check, untuk kali pertama mengandung....
Pertama kali tengok perut jer dah tahu....ini bukan kandungan pertama...
Bila ditanya, akhirnya mengaku sebenarnya sudah punya 2 orang anak dan pernah sekali keguguran...
Tapi itu dengan suami terdahulu...
Anak-anak sekarang dengan suami lama di Indon..
Suami sekarang tak tahu kisah lama, mati2 ingat dia kawen dengan anak dara.....
Malu2 alah selepas tembelangnya pecah...
Tapi katanya lepas ni dia nak bagitahu suaminya rahsia sebenar...
Taknak lagi menipu seumur hidup..

Nak tahu macam mana doktor boleh tangkap dia menipu?
Sebab Striae Albicans
Dulu dah pernah ceta kat SINI....

Tapi kan..rasa-rasa kan, apa benda dia buat atau makan sampai husband baru dia tak perasan yang dia bukan anak dara eh?? 
Jamu kah? ehem...nak kena pegi cari jugak kot...ngee....

9 comments:

doc said...

makan jamu ketat perapat

~najwa~ said...

hamboi, panas tajuk di hari jumaat, ekeke.


seriously, saya pernah try jamu indon buatan sendiri (indon tu tukang urutlah)....
mmg terasa badan sihat, dgn suami pun rasa best, ekekekekekeke.
alamak, bulan puasa da.....haha

gadisBunga™ said...

saya ingat lagi entri kantoi tu. hahaha!

jamu tu kalau anak dara yg makan apa jadi eh? ngeeee...

Mama2Q said...

akak doc..
akak makan jenama apa...nak try..eceh....

Mama2Q said...

najwa...heheh...best2 ni....nak juga......

pstt..belikan saya sebotol, pastu pass pada patient awak org kedah yg transfer in dr serawak tu yer...hihi....

Mama2Q said...

Gb...hahaha...kalau anak dara makan jadi vaginismus la kot...tak caya tanya kak izat awak....ekeke

Marya Yusof said...

As salam Mama2Q,

Nak jgklah jamu yg najwa guna tu...hehehee... notti ye doc! ;))

Bitt (doubeIS) said...

wahhh sampai mcm tu..hehhe
salam kenal :)

mamat said...

mahal x?