Monday, July 2, 2012

Kami di Bukit Bendera.

Salam.
Okey, mama tahu cerita ni dah sebulan berlalu. Disebabkan kekangan masa, semua pic ni baru sempat dipublishkan hari ni...
Tujuan: Supaya moment manis kami ini tercatat dalam diari mama ni, utk tatapan anak2 kemudian hari.
Pic adalah beribu2 keping...tp takkan nak masuk ribu2 kan...so enjoy the pic yg sempat mama publish ni ye anak2...

view dari atas....
Sara with her cousin,Izz Adib Wajdi
Kawan papa :)
ops...
Mr papa and papa junior
Papa with his beloved daughter
Tanam pinang rapat2, kerana selasih hamba lurutkan....
Grass hopper dari daun kelapa...
ni la pembuat grass hopper tu
Walaupun kecil, balai polis tetap ada
Klinik pun ada, doktor ada ke tidak tak sure la pulak!
Nampak jambatan pulau pinangnya?
Dari atas sana, pemandangan diseliputi awan kelabu
nilah ketapinya...sgt curam tau masa nak naik tu...gayat!
sebahagian ahli rombongan kami
Lastly, mama pun nak menyelit sekeping la...sorok2 belakang papa supaya tak nampak kegemukan mama....haha

p/s: ehem papa, lain kali kita pegi lagi nak?


3 comments:

~najwa~ said...

Masa saya dok kk air itam tu,kiranya kami yg cover klnik bukit bndera ni, sebab kat atas xde Dr.

Cuaca baik eh masa baik tu... Nasib baik blum jerebu kan. Train tu berganda lajunya dari train lama :)

Mama2Q said...

oh..tempat jatuh lagi dikenang najwa rupanya....ramai tak patient kat atas tu eh? mesti baik leh naik train bila kena cover atas kan...

Cuaca masa kami sampai tu ok lagi, tp pas jalan2 kejap tu terus nak hujan, so kami cepat2 turun :)

gadisBunga™ said...

saya tak penah naik bukit bendera....

bukit fraser's penah la. balai polis bukit fraser cantik..!

saya sewa kat BBU, opis kat nusajaya. mohle kite deting..!