Wednesday, February 2, 2011

Yeay!! Jumpa Dr Anisah!

Hari ni temujanji Qaid dengan doktor pakar di HSAJB yang menjaganya semasa 101 hari di ward..iaitu Dr Anisah. Alhamdulillah tak ramai orang mcm kat klinik mata. Punya la cepat sangat sampai mama lupa nak snap pic dengan Dr Nisah yang cantik dan baik itu. Betapa lamanya Qaid di bawah jagaan beliau, hinggakan still dia ingat dan kenal Qaid serta mama.
Dr Nisah ckp Qaid jer yang wat tak tau dan wat-wat tak kenal dia.... ( heheh....Qaid kata :: sowi la Dr Nisah, Qaid ngantuk sangat la tadi, sampai tak larat nak senyum dengan Dr.)

Habis kat hospital, pergi daftar haji kat Tabung Haji...Huhu...nak tau tak...expected tahun 2037 baru tercalon!!! MasyaAllah...umur mama time pun dah tua bangka...ntah hidup lagi ke tak...takpelah...doa jer lah moga ada rezeki untuk pergi lebih awal, dan ada umurnya untuk sampai ke sana...insyaAllah. Manalah tau dapat pergi dengan buah hati kesayangan mama, putera dan puteri mama ni...

Sebelum balik singgah somewhere untuk membeli sesuatu...tapi tak dapat dibawa pulang hari ni...nanti dah sampai barangnya mungkin diupload jika diperkenan oleh yang berbahagia si tuan empunya..:P

Oh yer...disebabkan mama lupa nak ambik picture time kat spital, mama just nak show something....sesuatu yang menyambut kepulangan kami di muka pintu...
Mama sendiri tak pernah tengok dan tak tau namanya, tapi if benda ni duduk pada daun, for sure kita akan tertipu..kuasa Allah, kan....

Nak tau apa dia...ni dia:::

Anybody tau nama binatang ni, pls let me know ya.....(Sila abaikan debu2 di pintu itu)






2 comments:

mamikelate said...

mana chat box mek??
amboi dh ramai follower nampak!

Binatang daun....

Mama2Q said...

hoho..tatau nak cari mana chat box...tu yg lambat sikit...
mana der ramai....baru lebih sorang dari 10..hahaha...