Friday, June 28, 2013

Mencakna : : Jualan Murah Baju Baby

As salam.

Hari Rabu semalam, masa on the way balik dari tadika, kakak nampak ini di tepi tepi jalan.


Qaisara : " Mama, ada jualan murah baju baby la mama".
Mama : " Mana kakak tahu itu jualan murah baju baby? "
Qaisara: " Mama ni, kakak tau la, kan dia tulis jualan murah KIKO dan Anakku tu ".

Tetiba mama rasa happy sebab anak dara mama dah besor dan dah boleh teman mama ke mana-mana shopping kompleks, sebab rasanya dia pun punya minat bershopping, sama cam mama dia, hahaha. Pasni kalau papa taknak teman mama window shopping pun mama dah ada sahabat seangkatan, insyaAllah....Hehehe.....


Note: Qaisara's age now is 4 yrs + 5 months.


p/s : Orang Pasir Gudang nak, jom serbu jom la, actually ada 3 bunting lain , bukan baju baby jer ada, baju adult men dan women pun ada......cuma mama malas nak snap pic semua bunting.


4 comments:

ANAK MAMA SAYANG said...

P awal kalau jualan gudangmcm ni..mesti ramai org..nora pernah p jualan gudang kiko....selautan manusia..nak memilih pun kene berasak asak...tp mmg murah2.. Hati2 bwk ank sbb terlampau ramai org kan..risau hilang..nora biasanya gilir2 memilih n jaga ank ngan hasben..kalau nora memilih, hasben jaga ank kat luar...tak boleh leka walau sesaat ngan ank2 ni..

Dr Singa said...

boleh shopping baju raya tu!!!

Mama2Q said...

Nora, tu la, kalau nak pergi,kena pegi 1st day dan ngam2 pintu dibuka. kalau dah hari lain, baju dah bersepah susah nak cari, kan

Mama2Q said...

Dr Singa, boleh borong byk2...:)