Sunday, June 2, 2013

Lama menyepi....ada sebabnya...

As- salam

Seminggu bercuti di kampung, seminggu jugaklah blog ini sunyi dari sebarang update.
(22/5-31/5/13....alhamdulillah penuh makna dan keceriaan. )
Seminggu jugaklah tak berkesempatan menjenguk blog kengkawan..

Alhamdulillah selesai sudah majlis walimah adik bongsu mama...
Selesai lah sudah tanggungjawab mak dan ayah, serta ringanlah beban di pundak mereka bila semua anak anak perempuan mereka sudah bersuami....

Picture orang kawen? nanti mama update yer...buat masa ni malas betul nak mengedit pictures walupun berlambak2 dalam album tu....

Lebih dari seminggu bercuti jugak, esok bermula lah semula kerja2 rutin mama, dan stress sudah mula terasa....malas betul nak mula bekerja semula...

Please be more positive Mama!!


4 comments:

ANAK MAMA SAYANG said...

Kalau lama bercuti mmg susah nak cr mood balik...huhu

Dr Singa said...

selamat hari isnin awak!!!!
:)

Mama2Q said...

Mama Sofia...rasanya seminggu ni memang takde mood la...huhu..

Mama2Q said...

Dr Singa..
Selamat hari selasa kak!!
Ni bukan monday blues lagi dah....ni dah whole week blues!