Wednesday, June 5, 2013

Majlis Walimah Terakhir in the Family

As-salam.

Mata dah ngantuk, tp nak juga tepek pictures2 kat sini,sebagia kenangan....
Picture sekitar majlis perkahwinan adik bongsu mama.
Malas nak edit banyak2...sekeping dua sajalah....sama jer dengan pic tepek kat fb.....

Alam perkahwinan sememangnya berwarna warni seperti pelangi itu....selamat pengantin baru Farah dan Nabil Fikri...
Mama paling suka picture ini....


Kami anak beranak....susah nak photoshoot dengan bebudak dua orang yang tak beri kerjasama sepenuhnya terutama si Qaid Mukhlis...asyik dengan 1Malaysia jer dia...




Pengantin juga......lama punya tapi!


Haha...sedap wat tempat landing, sebelum pengantin sempat rasmikan.....


Qaisara and her aunt..



Pengantin cilik

Kawan baik mama




Semoga perkahwinan menjadi medan  menyempurnakan separuh lagi agama kita....
Dan semoga ia berkekalan hingga ke jannah...amin...



5 comments:

~najwa~ said...

Kakak qaisara nmpk dah besor....
Bila mama dukung - nampak mama kecik :)

Dr Singa said...

cantik gambar yang ber pelangi tu!!
gambar anak beranak tu depan toilet ke..? hhhehheheee

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

salam ukhuwah dari bunda...

cantik pelamin tu..biru putih..

Mama2Q said...

Najwa...memang dah beso pun...20kg...darjah satu nanti rasanya mak dia memang dah kalah kot...hehe

gadisBunga™ said...

bestnye hari kawin ada pelangi!!!! idea nih! hehehe.



cantik mekap pengantin. glowing! :)