Saturday, December 24, 2011

Tabung pecah!

Pecah tabung? Or tabung pecah? hehe..sama jer la......
Tabung haji penuh, tabung doraemon pun dah tak muat.... bajet ada ratusan ringgit kot.....so waktu dua2 QAI dah tido, mama wat operasi mengira (actually takyah kira sbb bank nanti tolong kirakan ) tp sebab ini first time nak gi masukkan duit syiling dalam bank, sajer nak tengok bank kira betul ke tak...hahaha...






Sape teror cerr teka berapa jumlah det syiling yang terkumpul ni? (kalau U all pernah main teka kacang mesti teror teka duit ni...)



3 comments:

cik ungu said...

setakat teka kacang, saya pernah menang kete honda ok. sila percaya.


hmmm.

400+- kan kan kannnnnnnn

Mama2Q said...

hahaha...honda...percaya la cik ungu nih.....
BTW, duit tu adala dalam........ (masih rahsia lagi sampai esok)..heheh

FarahNur said...

syiling tu bwh 300...aci teka la