Sunday, December 4, 2011

Kakak in magazine..

Ini gambar time raya hari tuh....(gambar gadis melayu terakhir...pernah post kat sini dulu..).



Mama gadis ini gediks sikit bulan ni...tetiba jer terhantar pic ni ke majalah mingguan wanita....ingatkan lambat lagi keluarnya....
Last weeks mcm biasa beli jer...tgk2 dah ada...cepat pulak ...nasib baik beli minggu ni....
Haha..bila lagi anak nak masuk majalah kan...
Lambat lagi kalau nak tunggu mcm mama, lepas spm baru masuk majalah sekolah siap dengan biodata dan sejarah hidup...



Saja tepek kat sini wat kenangan qaisara....

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

wahhhh glemer qaisara masuk majalah ekekekeke .

Mama2Q said...

hehe jiejah..jom pakat2 kita hantar gambar baby pegi majalah...nanti dah beso sure dia suka. Pasni nak anto pic qaid lak ...:)