Wednesday, January 30, 2013

QAISARA IS 4!

Hari ini genap umurnya 4 tahun, alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana mengurniakan dia kepadaku, kurniaan yang serta merta mengubah status diri, memberi satu nama baru iaitu MAMA, kurniaan yang sangat membahagiakan, Ya Allah Kau tetapkanlah dia di jalan MU, di bawah hidayahMU, di dalam redhaMU...

Selamat Hari Ulang Tahun 
anakanda tercinta
QAISARA NUR DAMIA BT ZAIDI
(Permaisuri cahaya yang bijaksana)
 
 
 
 
 Kalau boleh bila kakak dah boleh membaca nanti, mama nak kakak baca setiap entry mama ini dan tonton video ini....entry yang membuktikan betapa berharganya kakak pada mama dan papa..dan video detik2 kelahiran kakak 4 tahun yang lalu....moga2 dengan itu kakak sentiasa ingat akan kasih sayang mama..
 
 
 
Dan mama nak kakak tengok picture2 kakak sewaktu kakak masih dalam perut mama ni : 
 
 Ini semua kenangan indah yang mama simpan kejap2 dalam hati, yang mama nak sangat kakak baca...manalah tahu mama tak sempat tengok kakak membesar, semua ini mama tinggalkan untuk kakak...
 Salam sayang buatmu...
 

7 comments:

Dr Singa said...

Happy Birthday sayang!!!!



[ kalau keluar sorang lagi nanti ... jenuh gak nak cari nama start dengan ' Q ' ni...]

ANAK MAMA SAYANG said...

Hepi besday qaisara...moga jadi ank yg solehah....

Mama2Q said...

DrSinga....Tq...
Heheh...kalau kuar sorang lagi ok kot, ada lagi spare nama Q, kalau kuar 4-5 org mungkin tak cukup la nama..last2 mungkin letak QUE jer la....kekeke...

Mama2Q said...

Mama Sofia..TQ ..amin

Mama2Q said...

Mama Sofia..TQ ..amin

gadisBunga™ said...

happy birthday yanggg...!!! nampaknya kite berkongsi bintang! ;D

LiYa HaNiF :: said...

Qaisara sebaya Qalesya.. cuma Qalesya lahir bulan 11 ..