Friday, January 4, 2013

Dapur kami hampir siap

As-salam...

Ni pic dapur yang masih dalam pembinaan...
Tak sabo dah nak masak nih....
Tapi kalau dapur dah besar padang bola pun still masak goreng ikan jer takper kan, wahai Incik Hubby ku sayang...ekeke.....

Alhamdulillah dah hampir siap...hari ni dah lengkap atapnya....pasni tinggal tile dan kabinet jer lagi.....insyaAllah....
Banyak lagi pitih nak kena cari nih....
Phew....



Tepi kiri rumah : Bilik..mungkin jadi bilik rehat2, atau bilik solat, atau bilik mainan anak2....

Tepi kiri rumah: just di sebelah bilik solat tadi: Bilik berpencak silat mama cum dapur serba moden dalam anganan.....:)

Bahagian belakang rumah: Dobi center serba moden dalam anganan..keke.......


p/s: Dear En Hubby: Moga kita sama2 dipanjangkan usia untuk terus sama2 membesarkan anak-anak di villa penuh cinta ini...amin.....





10 comments:

CiKPuaNLawA said...

salam mama2Q..

lama tak singgah sini...

dah siap nnti jgn lupa jemput kita datang tau...hehehe

Dr Singa said...

wahhh..
raya tahun ni raya rumah baru laaa!!!

aTieYusof Family said...

Klu dapur besar..mesti semangat nak masak..hehe;)

~najwa~ said...

wow..besar juga entend ni...


syokla dapur besar,boleh masak sambil gangnam style,hehe

Aziela said...

Wah, gelanggang pencak silat tu memang luas betul nampaknya. Bestt..best. Owh, cadangan kita, bilik yg kecl tu kalau jadi bilik solat memang sesuai. Kalau bilik anak2 main, rasanya takkan cukup ruangan tu kot. Mesti merata satu rumah juga nanti tu...hehehehehe

Mama2Q said...

CikPUan LAWA...hehe..insyaAllah leh ja mai jalan2....tp tetamu kena masak...ekeke

Mama2Q said...

DrSinga..rumah lama kak, dapor jer baru sikit....hihi...

Mama2Q said...

Atieyusof...tu la, harap2 tak malas masak lagi..hehe

Mama2Q said...

Najwa...hehe..bukan nak gangnam style tu kat bilik tido lagi sesuai ker...ekeke

Mama2Q said...

Aziela, saya pun rasa camtu,besar kemungkinan akan jadi bilik solat...