Monday, February 6, 2012

Qaisara In Utero

Salam.
Ini entry tertunggak sejak minggu lepas. Tapi mama nak letak juga supaya diari mama ini tidak kosong.
Masih tentang Qaisara. Sewaktu masih di dalam perut mama.
Mama buat ini supaya bila pic sebenar pudar ditelan masa, mama masih ada back up copy of the precious pictures....Gambar yang suatu hari nanti akan dilihat oleh Qaisara...dan diappreciate olehnya..
Betapa dari dalam sana lagi mama sangat mencintai kamu wahai anak.....

7-12 minggu
















Qaisara @ 3 year old-- 91cm . ...Adik pun nak tumpang photoshoot sekaki...

6 comments:

Ladysirna FA said...

banyak juga picture sara in utero ye, sekarang dah besar pun kan dia:)

Cheq Sue said...

mama...saya kalau tengok gambar2 camni kan, bermacam perasaan ada... walaupun belum pernah mengalaminya, tapi pastinya ia sesuatu yang sangat istimewa

~najwa~ said...

perlu simpan ni semua...kan ;)

bg setiap anak, pengalaman mengandung tu berbeza.

Mama2Q said...

Ladysirna...banyak pic dia, semua mak dia ambil sendiri(scan sendiri)..kecuali yg 20 weeks dan 37 weeks tu jer kat klinik pakar O&G...

Mama2Q said...

Cheq Sue, memang sangat istimewa..nanti bila tiba masanya, cheq sue buat gak la cam gini, tapi kena bayar jer la kot nak dapat gambar gini byk2...(saya free jerk..heheh)

Mama2Q said...

Najwa..betul..kalau pun 10 kali pregnant, setiap satunya adalah istimewa dan berbeza..kan :)