Monday, February 27, 2012

Amboii, berdating tak kira tempat yer!

Mula-mula dia mengorat, try test power jer...
Pastu dia ajak dating.
Ajakan diterima.
Pastu terus cium!!
Tak senonoh betul!
Orang datang dok sebelah pun kau buat tak heran jer?
Memang nak kena la korang ni.


Mula-mula termenung..[dalam hati: Bilalah aku nak ada makwe ni?]

Ngorat yang ini dia tak dapat...tertunduk kesedihan tau

Try ngorat yang lain,tak sangka macam bagus plak respon nya


Tetiba pakwe sebenar gadis yg cuba diayat itu datang..huhu...
 
Di satu sudut yg lain, satu komuniti lain perhati jer gelagat mereka yang di bawah..

Ini merajuk kenapa ni, sorang pusing sana, sorang ke sini..




Haha..sara takut sgt tengok burung emu yang lagi besar dari dia, terpaksa lah tokwan dukung..

p/s : Papa, lain kali kita datang lagi tgk birds kat Taman Rama-rama ni yer..

3 comments:

Ms Fai said...

kat melaka ke ni mama?

Mama2Q said...

Ms Fai..yer betul...:) Melaka butterfly and reptile sanctuary

Blogger said...

Searching for the Best Dating Website? Join to find your perfect date.