Friday, February 17, 2012

Mudanya dia

Salam.....

Wah..hari ni ada sorang patient mama, umurnya 30 tahun. 
Dah siap2 mama check dia, dia plak interview kita...huhu terbalik kott..
"Dokter ada anak?"
"Ada, 2 orang"
"Ha..?! Laaa..saya ingatkan dokter lum kawen, masa saya masuk tadi dalam hati saya ckp mudanya dokter ni"
*
*
*
Muahaha...motip cerita ini::::::: Riak sekejap sbb disangka lebih muda dari 30 tahun......waweeeee !!!!!!

[Dear patient: you really make my day.....]


p/s: Kalau cerita ini dekat En Suami mesti dia cakap mama perasan muda...hahaha...dia jeles la tu sebenarnya...haha

8 comments:

Mixed-family in da house.... said...

kihkihkihkih.....bes kan....

cik ungu said...

ahhh takyah nak tunggu suami akak laaa..

meh sy cakapkan..

Ehhh perasaannnyeeeeee!!


ok dah.


kak, jantung sy slalu sakit. camne nak buat ni? mungkin sy kena cari pakwe hensem kot ni..kot la..

Mama2Q said...

Mixed family--hihi...best la...

Mama2Q said...

dik ungu....haha...jelesss la tuuuuu....


oh yer...

sakit jantung yer....bukan kena cari pakwe tu...kena kawen daaa.....

Ladysirna FA said...

bestnya, bukan senang tu org puji muda..hihi

~najwa~ said...

mungkin sebab kecil molek...ehe.


saya yg saiz sedang-sedang ni pun patient kata 'mcm tak ada anak lagi je Dr.." ahaha.


sesekali tak pe perasan muda;)

cik ungu said...

kawen eh. itu syok. hahhaha


so tugas akak skrg selain dr rawat pesakit, adalah carikkan bakal suami sy di kalangan dokte2 se-malaysia.

hensem2 sahaja.

mekasehhhhhhh.

hahaha

Mama2Q said...

dik ungu...dokter2 hensem semesia yang ada sume dah diambil orang, yg tinggal ada aww aww sikit...maukah? ehehe...