Monday, May 14, 2012

Rindu kamu semua!

As salam....
Akhirnya setelah 4 hari hidup tanpa laptop yg demam dan terpaksa ke klinik, hari ni akhirnya mama dapat semula laptop mama....itupun setelah diberi antibiotik mahal punya! Huhh...

Rindu sangat nak jenguk blog kawan2...Dan rindu nak mengepos di blog mama ini.....
Kejap lagi bila anak2 dah tido mama nak jalan2 blog u all lah....

Harap2 lappy mama tak sakit lagi....
Stress wei hidup tanpa dunia internet ni...



3 comments:

Marya Yusof said...

As salam mama,

Welcome back! :)))

Suka dengan ayat antibiotik untuk lappy tu... Tahulah doctor...hehehe... :D

Take care :)

gadisBunga said...

hahah setujuk! tak dapat pakai laptop, pakai henpon jadiilaaa....asalkan ada internet. adey!

Mama2Q said...

hihi marya...dan GB, antibiotik lappy lagi mahal drpd antibiotik utk human tau...tensi!
Gb...hp saya ni nama jer smart phone, tp takde line internet....hampes tak..hahaha