Tuesday, May 15, 2012

Alhamdulillah, yang ditunggu akhirnya tiba....

As-salam semua...
Mesej ini untuk En Suami tercinta yang bekerja malam ni...tadi balik kerja, sempat jumpa dalam setengah jam, tak sempat nak cerita2 mcm biasa....dan mama tahu papa akan baca blog mama malam ni , tul tak..

Apa yang mama tunggu selama beberapa bulan akhirnya datang hari ini....
Hah? Apa?
Ala....yang itu lah sayang....

Bukan..bukan ...bukan baby baru.. itu belum lagi...heheh...

Alhamdulillah ...rezeki Allah....
Walaupun hasilnya dan perubahan ketara hanya mama akan lihat pada bulan Julai nanti.
Buat masa ni, makan macam biasa, belanja macam biasa dulu yer...
Bulan 8 nanti baru boleh belanja besar2....insyaAllah.

Tapi  kelebihan datang bersama tanggungjawab....bersama beban kerja yang semakin berat, bersama expectation yang semakin meningkat.

UD52.
Agak2 ada harapan nak naik jadi JUSA tak eh?







4 comments:

Marya Yusof said...

As salam doc,

Naik pangkat ke? Atau dpt increament? Apa2 pun tahniah! Wah, naik jusa jgn lupa mbr ye..hik3 ;))

~najwa~ said...

eh,mama dah U52 ke..?

wahh...


saya baru U48 jun ni, tp biasanya mesti back date psl org pjbt suka buat keje lmbt.

Mama2Q said...

As-salam Marya...naik pangkat ke 52 jer..JUSA tu jauh panggang dari api kot...kena jadi pengarah hospital atau negeri baru JUSA..hehe

Mama2Q said...

Najwa...saya dah 10 tahun keje,sepatutnya saya 52 dari tahun lepas, maknanya setahun punya backdated...hehe...best2...