Thursday, September 8, 2011

Update 10 hari punya, boleh?

Salam semua...hai...hai.....
Dah lama tak berupdate blog nih...bukan apa, kat kg tu linenya tak berapa clear, almaklum remote area...so banyak lah cerita raya yang tak terupdate...apa nak buat....so kat sini kita ringkaskan cerita...tgk picture je byk2 eh.....



Izz Adib Wajdi, Qaisara, Iman Muhd Naufal dan Qaid ..(ceria with their cousins)..
Orang nak posing cantek, ada plak budak wat perangai, nangis2 plak...huhu...apo lah adib (kata sara dalam hati)

Sara dan adib gi raya umah orang, sempat main kuda2 dan beskal....

Qaisara dikelilingi sepupu2 mama

Famili mama...tak semua ada ni....

Gadis Melayu Terakhir ....

Gaya gadis melayu terakhir wat habis cute...huehue

Sara takut2 main bunga api , last2 nanges.....

Berhari raya di taman? (ni pas gi kenduri pada raya ke5)
Banyak lagi gambar, kalau rajin nanti mama upload lagi ....tata dulu....

2 comments:

~najwa~ said...

come ler gadis melayu terakhir!!!



**HAPPY BIRTHDAY TO QAID...MOGA MEMBESAR DGN SIHAT & KUAT ;)

Mama2Q said...

Najwa..hehe..thank you....kata anak gadis itu...
Thank you juga for the birthday wishes..tak sangka notice plak date tu!!