Monday, June 20, 2011

Mama ada baby lagi?

Heheh....disebabkan Qaid dah sibuk2 hisap ibu jari kaki, kita kasi la adik kat dia sorang eh....
Leh la wat kawan....skrg kawan ngan kakak jer..nak geng boboy gak kot....

Hohoho.....
Ni cerita tentang baby baru MamaLin (Babysitter yang lama ) la...
Kan Qaisara dan Qaid kena tukar BS sbb mamaLin nak bersalin...
So last 2 weeks, mamaLin dah selamat bersalin, baby boy, leh la jadi geng Qaid...

Petang weekend lepas sempat gi tgk baby baru...sukanya Qaisara, bukan sbb tgk baby baru, tp sebab dapat jumpa abg shahmi dan kak syasya yang dirindunya....

berlatih pegang baby sebelum pegi ziarah baby mamaLIN

ala kiut la sangat tu....

with kak syasya..peace...

abg syahmi yang ensem dan rajin melayan qaisara

nilah baby baru mamaLIN...

2 comments:

AI said...

- mama dah leh ade baby lg ni...sara leh tlg jaga...hehehe

Mama2Q said...

tlg jaga? huhu...dipenyek2 adiknya la nanti