Friday, March 4, 2011

Kereta baru mama....yeay!

Semalam papa pulang bawakan mama kereta..yeay! Best macam budak dapat doll. Ahaks...jangan marah arr...Sempena bermulanya mama bekerja, leh la test drive isnin ni.....tp takut la pulak nak bawaknyer....besor sikit berbanding wira kesayangan mama yang dah sedikit kemek tu....ceta kenapa kemek di sini.

Sebenarnya ini kereta papa la...papa nak let go the old 850 volvo tu, that's why beli yang ini... saper nak volvo 850 tu..elok lagi...lelong..lelong...heheh.... Abih ngaku kereta mama tu pesal? Sebab mama ada share saham jugak dalam keta ni la...so kira boleh letak tajuk kereta mama la jugak kan.? ihiks...

Kereta yang baru dibeli ni pun sebenarnya bukanlah kereta baru sangat (cuma baru bagi kami yang baru beli)...Nak beli yang fresh keluar dari kilang tak mampu beb...macam harga sebuah rumah tu....

Bila ada kereta baru, kenalah balik kampung, ye tak papa? Kan papa gak yang cakap kita beli kereta ni untuk kemudahan balik kampung sebulan sekali, so badan tak sakit2 dok lama2 dalam keta....jeng jeng ...janji akan mama tuntut yer anak2.....tak sabar nak balik nih..jom la... jom la...



3 comments:

mamaAm said...

fewwiiitttttt !

aishaz_nur said...

leh la blk kg selalo....

Mama2Q said...

yana..hehe...pewwiitttt...
Aishaz...insyaAllah.....