Sunday, December 23, 2012

Dunia Bawah Air

As-salam.
Just nak letak few pictures yang sempat mama snap masa kat Under water World, Langkawi...

Rugi sangat sebab tak bole nak snap semua, sbb time ni la baru perasan yang memori card kamera mama dah penuh, so time tu jugak lah terpaksa delete old pictures satu persatu....dah la tak bawak lappy pegi Langkawi (apa ke heinya nak bawak lappy, pergi 24 jam pun tak sampai kan)....makanya terpaksa lah delete by manual. Nasib baik old pictures tu separuhnya dah ditransfer ker lappy sebelum ni, so  boleh la didelete...

Sebenarnya masa tu memang teringin nak snap semua,, tapi apa kan daya....huhu

Ikan berkaki empat

Ketam pelangi

Ikan bertanduk dua

Kuda laut menggatal :)

Obor-obor, mcm jelly sumi kata sara

Anjing Laut

Penguin

Ikan apa namanya ni, tak ingat mama, tp terpacak kepala ke bawah

Scarlet Skunk Cleaner Shrimp (Lysmata amboinensis)-cantik sangat udang berbelang merah ni....

Ni mama tak ingat nama sebab tak snap nama




Papa with his beloved children

4 comments:

gadisBunga™ said...

saya tak penah sampai langkawi. Kesian tak? Hahaha!

Tapiii...underwater world tu memang betul2 attraction lah! Nak pegi nak pegi nak pegi!

Dr Singa said...

saya suuka ikan tanduk 2 itu!!
sombong mukanya!!

Mama2Q said...

GB...sangat kesian!!! Org kedah tak penah ke langkawi...hahaha(gelak riak sbb dah pegi byk kali, kekeke....)....pegi lah....bukan underwater world jer, saya paling teringin nak naik kable car...nak rasa kesejukana gunung tp tak sempat...huhu..

Mama2Q said...

Dr Singa...hahaha...saya pun suka, sombong tp misteri gitu....