Friday, March 16, 2012

Bukan candle light dinner....

Anniversary punya cerita lagi...
Mama ambik cuti sehari pada  14.3.2012 tu..
Papa ajak makan kat luar..
Candle light dinner ker?....oh bukan..bukan...bukan dinner berduaan romatis gitu...bukan bukan...
Hanya sekadar lunch jer....bufffet lunch di Puteri Pacific Hotel.
Kalau dah anak berderet camne nak beromantisan kan..kena la hangkut semua sekali pegi hotel...lagi meriah gitu...dan lagi bermakna rasanya daripada makan berdua2 tapi asyik teringat anak kat umah jer kalau ditinggalkan, tak gitu?

So thank you Mr Papa for the treat...hujung bulan 5 ni belanja kat tempat lagi best tau! Ngee...





Bergambar dgn Dato' Siti..:)




Lepas makan kami pergi melepak sampai petang..nak tau melepak kat mana? Next entry ya... 


6 comments:

~najwa~ said...

itulah, dah ada anak ni, kurang sikitlah masa berdua-duaan, kena pandai 'curi' masa lah, ehehe

MaryaYusof said...

As salam mama,

Bestnye celebrate kat hotel... Mmg, kalau sy pun xpenah nak date berdua mesti nak angkut gak anak..tak tenang hati...hehehe... Maksud xoxo tu Kiss & hug! :)

sue zainun said...

selamat ulangtahun..same month ngan sue :)

Mama2Q said...

najwa..nak 'curi' masa tu yg susah, tunggu time anak dah tido or subuh2 jer la kot...eheheh

Mama2Q said...

Marya...hoho itu maksudnya xoxo...xoxo to you juga....:)

Mama2Q said...

hehe sue..bila nak celebrate?