Sunday, August 21, 2011

Bila kakak dah pandai pakai baju...





Umur Qaisara: 2 thn 6 bulan

Mr Papa cakap Qaisara anak yang pandai..
Sebab umur gini dah pandai pakai baju sendiri...
Bulan2 sebelum ni dia belajar buka seluar jer...pastu buka baju...kadang2 tgk2 dah togel...
Dengan pampers sekali dia buka melenggeng jer depan tv..huhu...
Last 2 week dia dah pandai pakai baju sendiri....
Apa lagi, 10 minit sekali dia tukar baju...
Kdg2 sebab baju dah kotor...(sengaja dikotorkan )
Kadang2 takde alasan...
Saje nak punggah gobok baju, cari mana baju yang berkenan, terus pakai....
Mama yang ponat nak oii.....asik kena kutip baju....basuh baju , lipat baju...
Ni mama tengah tunggu bila agaknya kakak nak pandai basuh uuuk sendiri, dan buat susu sendiri.....




Tgh punggah gobok...maaana nak ambik ni....




3 comments:

AI said...

- hehe...kerenah anak2 mmg camtu...tgh belajar kan...

Mama2Q said...

tu la Ai...kdg2 nak marah, kdg2 buat kita terharu sampai nanges..kdg mcm sweet sgt, kdg2 macam nak geget2 jer kan...

FarahNur said...

serupa mak dia dulu2 la..usah dinafikan.. hahhaaa