Saturday, September 22, 2012

Hidup tanpa internet...

...is so bored,ok! tak blh blogging,x boleh facebooking..

Ini semua gara2 bband mama dah dah exceed the limit. puncanya,sbb papaingat 31hb hari tu adalah last day utk bulan itu,so dibukanya youtube bg 2Q tgk ceta Boboiboy! huhu.

Nasib baik ada internet kecik di tangan ni..Tp to En Samsung. Tp still x puas.tgk fb pun kecik,nak blog pun susah,sbb byk pic yg nak diupload ada dlm laptop.

Makanya byk lah entry tertunggak yg mama simpan dulu sehari dua ni. Nak blogwalking ke rumah kwn2 pun susah. Nanti bb mama dah ok,mama lawat kwn2 ye..
posted from Bloggeroid

4 comments:

Dr Singa said...

rasa ' kosong' ek !!!!!
:)

Mama2Q said...

tu la kak,nak g visit akak pun x best ,sbb pic akak mana best tgk dgn hp je,kena tgk besau2 br best! nanti sy qadha blk semua entry yg termiss ya..

gadisBunga™ said...

kalau saya takde internet, alamatnya entri2 saya cuma tinggal tajuk je la. sedia lah utk baca tajuk yang panjang2 serupa entri itu... hehehe~

Fai CeritaCinta said...

hehe.. kalau fai lah,memang jadi cacing kepanasan... haha