Sunday, September 30, 2012

Cuti-cuti Melaka Lagi

As salam.
Excited sungguh qaisara bila mama ckp nak g tido hotel kat Melaka. Bajet tak penah tido hotel..muahaha.
Eh ada la sara. Dulu kan dah penah beberapa kali tido dah-walaupun itu hotel bajet. hehe.

Kali ni mama dijemput ke scientific meeting di Equatorial hotel melaka. Tp kami takde la nginap sana. Mana cukup kelayakan duduk 5 star nak oii.. So kita cuma dok kat Mahkota Hotel. Ok la tu kan..

Ni pic view from our balcony.. Nanti upload lg..Muah






posted from Bloggeroid

6 comments:

Dr Singa said...

senget tengkuk aku hari ni!!!!!!!!!!

CiKPuaNLawA said...

kepala kite senget2 tengok gambar awak...

hehehe... selamat pagi awak...

gadisBunga™ said...

saya kat dataran pahlawan dan a famosa on saturday! ahad dah kat jb tapi... :D

Mama2Q said...

hahaha. dr singa dan CPL, Tu la,excited nak post pic,lupa nak orientate.
GB, lain kali janji g sama2 eh!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

apdet la lg percutian kat situ..
sy lom pernah bercuti kat sana, kursus pernah la.. heheh

haah, teleng kapla nk intai gambo.. heheheh

Mama2Q said...

Leily. hehe. teleng kapla jdnya.
Nanti sy update ya. tak byk tpt pegi pun. sbb pegi konference kan..