Monday, May 23, 2011

Geramnyer......grrr....... dan rencam cerita...

Dah beberapa hari ni mama asyik bertangguh nak update blog ni...walaupun tak ramai pembacanya, tp every moment yg mama coretkan adalah diari mama sendiri...so important tau update blog ni...
Seminggu lepas di kampung, line broadband ni tak bagus sgt, so memang takde chance update..balik rumah kemudiannya, asyik tertido awal dengan anak2, so tak terupdate juga..sedangkan rangka dan segala isinya dah dalam kepala..
Banyak yang mama nak ceritakan, banyak juga picture tersimpan dalam kamera mama yang belum sempat dicopy ke dalam laptop ni...
Alih2 petang tadi, entah macam mana punya reset, mr papa telah terdeletekan semua picture yang ada dalam kamera mama....aduh...gerammmmm......
Byk info berguna yang mama dapat ekoran dari mental health convention yang mama sertai 2 hari lepas..pun hilang picturenya!! huhu..camner nak recover nih....

Lagi satu kemusykilan, blogger dot com ni ada problem eh? Mama tengok komen yang dihantar oleh najwa dan MyRule pada 12.5 yang lepas hanya appear di dashboard mama pada 21.5.2011.. apsal ek?

Oh yer..hari ni...22.5.2011, pertama kali mama kasi adik Qaid makan..teruja dia dapat makan...dah lama dok tengok org makan sampai meleleh2 air lior..hari ni alhamdulillah...Tapi mama kasi sikit jer, dalam 4-5 sudu bubur nasi yang diblend, hope adik boleh tolerate well...esok tgk camner response dia lagi....

Qaid juga dah leh pusingkan badan ke arah terlentang semula dari posisi meniarap .. dia juga dah angkat2 dada dan punggung cam nak merangkak...fuh...tak sabo mama dik...

Kaylah .....go off now...daaa.......







5 comments:

~najwa~ said...

that day mmg blogspot ada problem for 30 hours, komen semua hilang, ada juga entry yg hilang.. maka, gelabah la semua org, heheh

MyRule said...

Yup..blogspot ader prob last week.. :p

pensil magik said...

wah.. qaid dah pandai dah tu.. nak gerak2 dia eh .. ye lah sure dah boring duduk position sama lama2 kan.. yes.. QAID boleh !

Naz said...

Qaid dah boleh start makan yer... Mamam bnyk2 ye Qaid..biar sampai mama lenguh tangan nk kendong Qaid..;))

Mama2Q said...

Alhamdulillah dah bleh gerak2 pusing2 badan dia merata2...kira 360 darjah la...
Naz..kalau ikut sekarang ni corrected age dia 5 bulan, so dah leh makan la...bagi sikit2 jer dulu bubur blend tu..alhamdulillah nak dia makan,hpe badan pun cepat naik...