Wednesday, December 11, 2013

Magic pada 11.12.13

Assalam.
Tengok kawan-kawan buat entry special date hari ni.....
Nak jugak abadikan tarikh special ni, yang tak akan berulang lagi...

Mama just nak tepekkan picture "magic" kakak sara....

Kata kakak ia magic sebab binaan ni tak jatuh selepas ditarik salah satu kakinya oleh kakak...apa lagi beria dia lari ke dapur bagitau mama betapa magicnya ia....hahaha....





5 comments:

mamaqaireen said...

ye lahhhhh..bawah tu ada 3 kaki je..hehe

Dr Singa said...

uih!!
memang majik ni!!!

Anor Anom Aziz said...

alhamdulilah...cerdik anak doktor....
saya masih teringat masa jumpa doctor kat klinik 8 bulan lepas....terus terang saya ckp...saya ingat doktor anak dara..masa tu doktor kata mcm mana bole lahir normal dgn berat baby 4.31kg....mcm mana doktor yg check sblm ni x dpt trace?
saya hanya mampu tersenyum je masa tu...dan berkata alhamdulilah bole bersalin normal....

Mama2Q said...

hahaha...mama qaireen dan kak singa, .lama gak benda tu bertahan tak jatuh2...bila dah jatuh nak wat lagi dah tak jadi..hehe

Mama2Q said...

Anor....yer ker penah jumpa saya? salah orang kot...hee...kalau jumpa saya takkan la awak nak sangka saya anak dara lak kan...dah tua dah...