Thursday, August 22, 2013

Blog Ini Untuk di Tutup....

As salam.....
Ok, mama memang malas sejak balik raya ni...tengok kawan2 semua update ceerita pasal raya....
Tapi mood mama entah ke mana...tunggu ceta raya basi dulu baru kita update kot....hahah..

Tapi sebenarnya banyak cerita yang tak terakam di sini...mungkin later mama tulis lah.....

Cumanya....mama rasa sekarang ni mama nak tutup blog ni dari kunjungan......
Ada sebabnya....
Sebab mama nak umumkan sesuatu yang penting.......
Tapi taknak orang-orang yang yang tak berkenaan baca....
Ha camner tu?  Haha....
Mama nak kawan2 yang regular datang jer yang baca benda ni.....so blog ni mungkin akan ditutup sehingga suatu waktu yang ditentukan kemudian....rasanya tak lama kot....

Buat kawan2 yang rasa nak datang dan jenguk blog mama yang tak seberapa ni.....boleh tinggalkan emel yer..
Itupun kalau ada yang nak datang baca....hehe...

Ala, bukan mama nak suruh datang selalu pun, mama just nak bagi password in case tetiba rindu nak datang dan baca, at least ada lah passwordnya....sbb mama tahu bila buat camni, susahkan kawan2 sikit untuk datang dan baca.....


p/s Sebenarnya nak tutup blog ni pun amik masa jugak ni, sebab nak kena study dulu, belum pandai lagi ni.......hehehe....

7 comments:

Izza - Jiejah said...

jgn block saya hehehe

jiejah_7171@yahoo.com


pppsssttt : berita apa tu ? qaid nak dpt adik kaaa?

Mixed-family in da house.... said...

diniehasnor@gmail.com

ANAK MAMA SAYANG said...

Ala..kenapa nak tutup..best apa kongsi cerita perkembangan ank2..nant mesti rindu nak dengar cerita kakak dan adik...

najwa's said...

hehe jeng jeng jeng.. nak dapat adik baru letewww..

Marya Yusof said...

As salam Nurin,

Apa khabar? Hope semua sihat! :)

Laaaa.. knp nk tutup pulak blog ni... apa2 pun keep in touch ye... :)

Marya pun klu balik msia nnt tak pasti lg nk tutup ke atau teruskn berblogging... hiks

Dr Singa said...

Tenkiuuuu seba invite kita!!

Mmuahhh

zouldahan said...

I'm the silent reader.

zouldahan@yahoo.com