Tuesday, July 26, 2011

Malasnya mama nih...

Malasnya nak hapdet blog..tapi bosan pulak tgk blog sendiri bersawang2 dah ni....
Yg bebenornya bukan malas tau..cuma takde masa....

Imagine lah, kalau malam2 tu pukul 10 dah ngantuk....selalunya nak tidokan baby Qaid dan si kakak qaisara, mama pun sama tertido...pastu konon2 nak bangun pas diaorg dah tido utk wat keje2..tp selalunya impian itu memang jadi mimpi jer la...


Dan selalunya laptop ni akan terbiar terpasang sampai pagi baru ditutup....Yg tukang on kan laptop ni biasanya si kakak lah..balik jer sampai rumah petang2 tu diterkam buka laptop dulu...pastu sibuk suruh mama buka siri video2 yang mama rakamkan segala aksi dia dari lahir sampai sekarang...suka betul dia tgk video2 dia tu....Yang paling tak tahan tu kdg2 dia cakap "kakak coomelll la mama"....hahaha.....perasan tau kakak!

Malam ni adik tido awal, kakak pun tak kacau mama, leh la Ol jap....sambil tu tgk ceta Ana Lulu...geramnya tgk si Lulu ni diperbodohkan oleh lelaki yang mengaku pakwe dia tu..tp yg sebenarnya lelaki tu cuma nak kenakan duit dia jer...ada jugak pompuan yang sanggup bayar everything utk lelaki pengikis camtu..sedangkan dia sendiri pun tak berduit juga....aper daa......

Okey lah....mama nak gi blogwalking jap...daaa..






4 comments:

Naz said...

Assallamualaikum mama2Q..
Hehehe...samalah kita ni... Naz pun selalu cam tu gak.. Konon2 nk ngadap komputer bila anak2 dh tido terutamanya yg kecik tu tp akhirnya lappy tu on je sampai subuh... Yg tuannya dok bermimpi dah atas katil...heheheee..

Mama, nk amik award tu, klik dulu pd gmbr award di blog Naz tu. Bila terpapar gmbr award tu, copy link dia. Kemudian paste je pd new post kat blog mama. Caranya, buka laman utk masukkan entry baru. Klik pd icon add picture. Pilih 'link from URL', then paste link gambar award tadi. Nanti Akan kuar gambar tu, then add selected.. Hihi..panjang lebor menerang.. Faham ke dgn penerangan Naz ni eh???^_^ harap berjaya!

AI said...

- jgn lupe terus dah le...kan kan

'idun sa'idun said...

Assalamu'alaikum Mama.. Pertama kali singgah sini.. Salam kenal.. :)

Mama2Q said...

@.Tu la Naz.....last2 blog pun tak terupdate2 kan...
TQ atas penerangan tu, nanti saya gi amik award tu..


@ Ai...tak lupa kot, cuma bersawang dan berdebu jerk..hehehe

@Idun Saidun...Hari raya yang bahagia...salam kenal..terima kasih sudi singgah...nanti kita gi umah awak yer...