Saturday, October 13, 2012

Qaid's New Look

As-salam....
Banyak sungguh entry mama tertunggak...gara2 penat di malam hari, tak sempat nak update blog.... nak BW ke blog faveret mama pun tak sempat...nak jenguk Tembok Besar China Drsinga pun lum sempat...huhu...nanti ya kawan2....

Untuk entry ringkas kali ni....mama nak tepek pic terbaru Qaid Mukhlis......
As mention in previous entry, mata Qaid memang disahkan rabun oleh ophthalmologist...
So nak tak nak terpaksa buatkan glasses.....
Kalau tak, takut lagi teruk rabun jauhnya....
Right eye 150, left eye 400...

So inilah dia......
At the age of 2 yr+1 mo, corrected age 22mon...here is my new look.....

Saya maintain encem tak aunties? ada rupa harry potter tak...(bak kata auntie Syafa..hahaha.)

Phewwwit...lenguh idung saya tau!
*************************************************************************************
*************************************************************************************


Dan, yang paling tak boleh tahan, kakak sara yang verangan nak pakai spec juga....tp ni pic kakak time bulan Ogos hari tu , bergaya dgn spec mama...



Ada gaya professor serba tau tak...ekeke



3 comments:

~najwa~ said...

alahai,comenya pakai spec ala harry potter tu Qaid!



gambar kakak yg last tu,stylo!ehehe

Dr Singa said...

alaa..
acik najwa dah kata dulu..
acik pun baaaru nak cakap macam harry potter!!

Mama2Q said...

Hihi,tq acik najwa dan acik Dr for the compliment,.. tp SGT KESIAN ,kan