Saturday, October 27, 2012

Aidil Adha 2Q



As salam.
Ni lah natijahnya org x blk kg .
Org beraya,kita g shoping kat tesco.
Dah penat2,singgah sekejap di tpt yg namanya Tutty Fruity tuh.
Mama pun first time merasa nak oi!

Dah lama berhajat nak banjer papa makan frozen yogert ni, akhirnya semlm termakbul.




Adik lak-org shopping dia tido.
Org sedap makan pun dia tido.
Haha sori sayang, tu la sape suruh x tido kat umah td.
Lain kali mama belanja lg ya dik,insyaAllah.




posted from Bloggeroid

3 comments:

eyndayusoff said...

Tu la kan... tak balik kampung raya haji semua lepak kat shopping kompleks & restoran2 aje la hehe...

Wak Gelas™ said...

ni Tutty Fruty masai keeew.. ehhhEee

Mama2Q said...

iyer la wak....:)